Ons bedrijf

Gilpack Industrial Packaging Machines is een groeiende onderneming die zich profileert als een dynamisch en professioneel toeleverancier voor de einde-lijn verpakkingsmachines en complete verpakkingslijnen. Sinds 2001 is GILPACK uitgegroeid tot een krachtige KMO, een vaste waarde en een trendsetter in het volledig automatisatieconcept voor de einde-lijn verpakkingsafdeling.

GILPACK is erkend verdeler voor de toonaangevende marktleider LANTECH voor het opzetten, vullen en sluiten van Amerikaanse vouwdozen en trays. Als totaalleverancier verzorgen we ook de verkoop en het onderhoud van transportsystemen, automatische palletisatie en een ruim assortiment palletwikkelmachines. Bovendien biedt ons volledig en gevarieerd assortiment de mogelijkheid in te spelen op de verschillende verpakkingstechnieken en zo efficiënte oplossingen uit te tekenen met als doel het rendement voor onze klanten te verhogen.

 

 

Elke aanvraag wordt door GILPACK zeer klant- én toekomstgericht aangepakt. Ieder project is een nieuwe uitdaging, welke we dankzij onze ruime ervaring al te graag aangaan.

Om in dit opzet te slagen, volgen we de markt op de voet, zijn we constant op zoek naar nieuwe toepassingen en technieken en wordt ons technisch en commercieel personeel permanent bijgeschoold. Dankzij onze professionele inzet hebben we sinds 2001 een mooie reputatie opgebouwd met een behoorlijk aantal referenties over België, Luxemburg en N-Frankrijk. Bijgevolg kan voor ieder project een kaderend referentiebezoek ingepland worden.

GILPACK beschikt over een eigen technische dienst voor de installatie, instructie en onderhoud van de machines. Onderdelen worden in België (indien voorradig) binnen de 24 uur geleverd en spoedbestellingen via koerier.

Samen met GILPACK worden onze partners LANTECH, NEW MOTION, NIVERPLAST en SIAT, de belangrijkste spelers van hoogwaardige verpakkingssystemen jaarlijks mooi vertegenwoordigd op de EMPACK beurs te Brussel.

Samen met u denken we graag vooruit om uw verpakkingsprojecten in goede banen te leiden en steeds de meest rendabele oplossing aan te bieden.

Jobs

Momenteel zijn volgende vacatures open bij GilPack packaging systems:

Adres

KMO Park XL - Unit 7
Prins Boudewijnlaan 21A
B-2550 Kontich

Tel: +32 3 877 21 93
Fax: +32 3 877 25 67

E-mail: gilpack@gilpack.be

Route & Contactformulier
Privacy